Descopera Romania Travel Tips

News Line

Un nou tip de ciocolată, apărut după 80 de ani: cum sa obţinut culoarea roz în mod natural şi ce gust are - Adevărul
Compania Barry Callebaut, unul dintre cei mai mari producători de ciocolată din lume, cu sediul în Elveţia, a avut nevoie de 13 ani pentru a crea un nou tip de ciocolată, pe lângă cele trei consacrate – cu lapte, neagră şi albă. Noua ciocolată este roz.

2 ani de Uber în România: descoperă poveştile celor mai activi utilizatori ai aplicaţiei - Adevărul
Au trecut 2 ani de când serviciul Uber a ajuns şi în România . La început în Bucureşti, cu doar câteva mii de persoane care foloseau aplicaţia, mai apoi în Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara. Echipa Uber România , alături de şoferii parteneri, a fost.

Hoia Baciu: Inside the creepiest forest in Transylvania
“Once when I came here,” says Alex, our guide, “I found 60 people from Bucharest trying to open a gate into another dimension.” This is Hoia Baciu, just outside Cluj-Napoca, Romania’s second city in the depths of Transylvania. It has been called.

Frumuseți naturale și rămășițe istorice, într-un circuit în Croația - Avantaje
Poziționată în partea de nord-vest a Peninsulei Balcanice, pe litoralul Mării Adriatice, Croația se laudă cu orașe cosmopolite ce păstrează cu urmele unei istorii tumultuoase, până la impresionanta Coastă Dalmată, care te cucerește de la prima vedere.

Delta Dunării – un paradis de explorat în luna octombrie - www.a1.ro (Blog)
Descoperă frumusețile naturii pictate în nuanțe ruginii grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru Seniori au reduceri de pană la 45% și includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet.

Tipul de sex care se află la graniţa dintre plăcere şi boală. Consecinţele pe care le poate avea într-un cuplu - Descopera
Fiecare pereche este unică atunci când vorbim de lucrurile care se petrec în dormitor. De multe ori însă, viaţa intimă îi poate face pe parteneri să se simtă fericiţi şi împlinţi, sau din contră, îi poate dezbina, mai ales atunci când obiectul dorinţei.

Călătorie fascinantă prin frumoasa Transilvanie. Prețul unui bilet în trenul inspirat de Orient Expres - stirileprotv.ro
Trenul - are în componentă 3 vagoane: două destinate exclusiv adulţilor, de tip bistro-bar, unul doar pentru copii. Excursia durează 4 ... Turist: “Sunt prima dată în Romanai, vreau să descoperă satele şi vreau să plec acasă cu vin românesc.” Turistă.

Descoperă locuri și orașe rezolvând ghicitori - National Geographic Romania
Questo, aplicația dezvoltată de o echipă de patru tineri din România și lansată oficial în luna mai a acestui an, își propune să îi antreneze pe utilizatorii ei într-o poveste în care ei sunt actorii principali care descoperă locurile și orașele.

Tratament revoluţionar pentru cancer, disponibil oficial şi în România. Ce este şi cum funcţionează imuno-oncologia - Adevărul
De circa o lună de zile, medicii oncologi din România au posibilitatea de a prescrie imunoterapia actuală pe programul de oncologie, pentru început pentru diagnosticul de ”melanom malign”, un tip de cancer de piele, unul din cele şase tipuri.

Maramureș – regiunea bisericilor din lemn și a tradițiilor bine păstrate - Avantaje
Dacă nu ai mai fost niciodată în această parte a țării, descoperă Maramureș într-un circuit plin de însemnătate de la Europa Travel , turoperatorul low-cost care și-a extins paleta de destinații turistice și în Romania , prin programul Europa prin Europa.

Urban agenda 25 septembrie- 1 octombrie 2017 – București - Cosmopolitan
Bucharest Science Festival este cel mai important eveniment de promovare a stiintei din Romania și include zeci de evenimente (expozitii temporare, ateliere interactive, conferinte, dezbateri, proiectii de documentare etc.). ANul acesta, festivalul va.


Copyright © bisbocciabroad.com2017 | Sitemap